cropped-cropped-Bezorgfiets-Nederland.png

Over Ons

Bezorgfiets Nederland is een initiatief dat is ontstaan vanuit Deelfiets Nederland. Een landelijke deelfietsaanbieder voor de particuliere en zakelijke sector. Met de deelfietsen, eigen ontwikkelde applicatie en platform is Deelfiets Nederland een groeiende en succesvolle onderneming met verschillende deelfiets locaties door het hele land.

Met een enthousiast team van professionals werken wij aan een groener, duurzamer en milieuvriendelijker Nederland. Innovatie en technologie is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening en producten.

Bezorgfiets Nederland

In 2020 zijn we met Deelfiets Nederland onze elektrische fietsen ook voor de horeca gaan aanbieden. Inmiddels hebben wij honderden enthousiaste horeca ondernemers die gebruikmaken van onze fietsen en dienstverlening. Afgelopen jaren hebben wij heel goed naar de markt gekeken en naar onze klanten geluisterd. De ervaring en kennis die we uit de markt hebben verkregen heeft er voor gezorgd dat wij een nieuw model bezorgfiets op de markt hebben kunnen brengen. Het is niet alleen de bezorgfiets, maar ook het platform die er voor zorgt dat wij de meest intelligente, innovatieve en duurzame bezorgfiets op de markt hebben.

Het concept

Met behulp van ons data gedreven platform krijg je meer grip op je bezorgproces en daarmee kun je als restaurant (keten) je maaltijden zo efficiënt mogelijk bij de klant krijgen. Als werkgever krijg je real-time inzichten in de status en live-locatie van al je bezorgfietsen, kun je deze direct beheren en daardoor slimmer en gerichter bezorgen. Je kunt de bezorgfietsen met de applicatie ontgrendelen, een sleutel komt er niet aan te pas.

Dashboard App & beheer

Ga jij met ons de uitdaging aan om de bezorgmarkt slimmer te maken?

Sluit je ook aan bij de Bezorgfiets Nederland community