cropped-cropped-Bezorgfiets-Nederland.png

Partners

Wij werken nauw samen met mooie organisaties die samen met ons een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de bezorgmarkt. Door duurzaam, milieuvriendelijk en innovatief te ondernemen hopen wij Nederland mooier en slimmer te maken.

Eén van de grootste afhaal- en bezorgplatformen van Nederland voor het online bestellen van eten. Dankzij onze samenwerking met Thuisbezorgd kunnen hun klanten profiteren van diverse kortingen op onze bezorgfietsen.
Een grote fastfoodketen in Nederland die is gespecialiseerd in pizza’s. De individuele vestigingen worden beheerd door franchisenemers. Zij kunnen profiteren van diverse kortingen op onze bezorgfietsen dankzij onze samenwerking met New York Pizza Nederland.
Een afhaal- en bezorgfranchise met verschillende vestigingen door heel Nederland. Het assortiment bestaat uit onder andere uit spareribs, hamburgers en diverse kipsnacks. Franchisevestigingen van Ribs Company kunnen door onze samenwerking profiteren van diverse kortingen op onze bezorgfietsen.
Eén van de grootste eten bestelsites van Nederland, met een breed aanbod van verantwoorde lokale restaurants. Nederland Eet wil de thuisbezorgsector gezonder maken door het beste en voordeligste bestelplatform te zijn voor zowel consumenten als restauranthouders. Door onze samenwerking met Nederland Eet kunnen horecaondernemingen, die bij platform zijn aangesloten, profiteren van diverse kortingen op onze bezorgfietsen.
Een fietsspecialist in de regio Kampen met een breed assortiment aan fietsen, onderdelen en accessoires. Daarnaast beschikken ze over een werkplaats voor reparaties en bieden ze occasions, fietsleases en fietsplannen voor de zakelijke arbeidsmarkt. Van Dijk Bikes biedt onze bezorgfietsen aan in de regio Kampen. Hun klanten kunnen hierdoor profiteren van diverse kortingen.
Een initiatief van TeamAlert, ROV Zuid-Holland, de provincies Gelderland en Overijssel en de Gemeente Rotterdam. Samen zetten zij zich in voor een betere verkeersveiligheid van maaltijdbezorgers. Het platform stelt kennis en producten beschikbaar voor zowel maaltijdbezorgers als werkgevers om de verkeersveiligheid te waarborgen. Als partner van Bezorg Veilig draagt Bezorgfiets Nederland bij aan het stimuleren van veilig bezorgen in Nederland.
Een full-service marketing- en communicatiebureau in Zwolle dat is gespecialiseerd in social media marketing, website development, online en offline marketing en foto- en videografie. Zij ondersteunen verschillende ondernemingen, waaronder ook Bezorgfiets Nederland, bij hun marketingwerkzaamheden.
Een fietsverhuur bedrijf dat verschillende soorten huurfietsen aanbiedt. Het assortiment bestaat uit e-bikes, e-bakfietsen, tandems en accessoires voor op de fiets. Klanten kunnen gemakkelijk een passende fiets(en) en accessoires kiezen voor een bepaalde periode, waarbij de fiets op locatie wordt geleverd en waarmee ze de omgeving van het Vechtdal/Reestdal mee kunnen verkennen.
Een groothandel in Enschede voor horecaondernemers en fabrikanten in de foodservice. Crownfood XL heeft een breed en divers assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten. Klanten van de groothandel kunnen door onze samenwerking profiteren van diverse kortingen op onze bezorgfietsen.
Een populaire pizza bezorg- en afhaalrestaurantketen in Nederland. De franchisenemers van de vestigingen in Nederland kunnen door de samenwerking van Domino’s Pizza en Bezorgfiets Nederland profiteren van kortingen op onze bezorgfietsen.

Meld je ook aan als partner

Sluit aan bij de Bezorgfiets Nederland community
door onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier